I denne uge annoncere vi i villabyerne, da vi netop lige er kommet hjem fra London og er derfor top inspireret og glæder os urolig meget til, at opdatere vores friske kunder med de nyeste tendenser. Vi ses i Oaks.

Denne lækre Moroccanoil toilettaske fyldt med lækkerier, er perfekt som gave idé eller til dig der bare gerne vil afprøve, om den omtalte Moroccanoil er noget for dig. Du får en shampoo + conditioner, hårmaske samt en Moroccanoil og en fin og rummelig taske. Hele sættet kan købes hos Oaks for 499,-

Ved køb af conditioner og maske får du en shampoo i gave.

Hernings tekniske skole fik igår besøg af Neel Boje Larsen, Anette Kofod, Micheal Bólther, og Maria Lilja fra Oaks. I samarbejde med teamet fra Qhair, inspirerede de gæsterne fra Herning og omegn med masser af gode teknikker og smarte tips til, hvordan de nemt ville kunne gøre en forskel i deres saloner. Hos Oaks i Hellerup tænker vi ud af boksen og deler med glæde alt vores viden og erfaringer inde for vores fag.

Birgita Andersen & Rozalie Arentoft viste tirsdag aften glædeligt deres inspiration fra London. De havde alles fulde opmærksomhed, da de tryllede med spændende farver og innovative klippeteknikker. Vi så, som det nye, krøller på en helt ny og meget kundevenlig måde. Så til alle jer der endnu ikke har prøvet at eksperimentere med strukturbehandling, er vi nu fuldkommen opdateret i alle de nye teknikker og glæder os utrolig meget til at komme igang.

I dag havde vi besøg af vores dygtige og meget inspirerende sælger Thomas fra Redken. Han fortale alt om de nye produkter, som vi har fået op på hylderne og opfriskede samtidig en del af de gode gamle favoritter.

Vi ser frem til at give dig en yderst professionel vejledning, så du får de helt rigtige produkter med dig under armen, når du forlader Oaks i Hellerup.

 

Michael Bolther & Maria Lilja er salonens ældste elver og deltager ofte i konkurrencer og shows sammen med Young Intercoiffure. I går rockede Michael og Maria den grad scenen på Det Nye Teater, da de med deres gå-på-mod og en vis sans for humor  indtog scenen og charmerede sig ind hos publikum. Temaet var ‘Eye Candy’ hvilket betød fuld knald på farverne, så kun fantasien satte grænser.