OAK’S NYHED – UDTRÆK AF KRØLLER!

Ny behandling til krøllet og kruset hår!

 

 Glatter du håret hver og hver anden dag, grundet uønsket krøl i enten dele eller hele håret, eller har du et stort og utæmmeligt kruset går?

Vi kan med stor succes på egne modeller præsentere en revolutionerende behandling inden for udtræk af krøller.

Produktet er fri for formaldehyd, sulfat, salt og parabener.

Stor holdbarhed – stadig sundt hår!

                                                    FØR                                                                                                                                                                                                   EFTER

foto 2

foto 4

                                                                                       FØR                                                                                                                                                                         EFTER

foto 1                                                      foto 3