Frisør for dig, der ønsker at give dit hår den bedste behandling

Trænger du til at forkæle dig selv med en smuk hårklipning eller en hårfarvning, og leder du efter en dygtig frisør i nærheden af dig, så er du kommet til den rette frisørsalon. Vores salon, OAK·S, er beliggende i hjertet af Hellerup. 

Vores salon er velbesøgt af kunder fra hele landet, dog primært fra Gentofte, Østerbro og omegn. Vi er kendt for at have et utroligt højt service- og kvalitetsniveau, som vores kunder sætter stor pris på. Vi har stærke faglige traditioner som frisør og henter blandt andet vores inspiration i ind- og udland.

Vores omgivelser er nøje udvalgt og altid i forandring. Her er kunden i centrum, og vi har skabt rammerne for at de trygt kan læne sig tilbage og nyde en behandling af vores passionerede frisører.

Vi er medlem af ​Intercoiffure

​Vi er glade for dette internationale frisør netværk, der giver inspiration, så OAK·S altid er med på de sidste nye tendenser i frisørbranchen.

OAK·S har i flere år siddet i bestyrelsen i Intercoiffure Danmark.

Vi anvender så vidt muligt miljøvenlige produkter

​Vi går højt op i at anvende miljøvenlige produkter. 

Vi tilbyder dog permanent-behandling, som kræver kemikalier, men ellers kan du forvente at blive behandlet med grønne og miljøvenlige produkter, når du besøger vores salon.

Book en tid hos vores frisør

Hvis du ønsker at give dit hår den absolut bedste behandling, er du velkommen til at booke en tid i OAK·S' frisørsalon. Det gælder naturligvis, uanset om du leder efter en damefrisør eller en herrefrisør. Her er hele familien velkommen. Uanset om du ønsker balayage, extensions eller noget helt tredje - så står vi klar til personlig og professionel hjælp.

Har du brug for information om vores priser, er du også velkommen til at kontakte os.

Følg med på instagram​

Følg os på de sociale medier​

På vores sociale medier kan du blandt andet læse vores seneste nyheder, følge med i vores arbejde i salonen, deltage i konkurrencer og se med, når vores dygtige frisører udfører deres arbejde.

Åbningstider

Mandag - tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag - torsdag

09.00 - 19.30

Fredag

09.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.