Balmain-dk-HQ-2-4

BALMAIN

Balmain Paris Hair Couture arbejder med en 3-fase pleje og styling teknik til at skabe den ultimative frisure. I dette 3-fase program vil du arbejde med naturligt hår indtil det ønskede resultat er opnået – ved god hårpleje – som giver struktur og kontrol af håret, så den ønskede frisure opnås. Hvert eneste Balmain Paris Hair Couture Care & Styling produkt er klassificeret under Care, Construct og Control kravene.

KÉRASTASE

Kérastase er klassisk, fransk luksus og blandt de allerførste pionerer, når det gælder forskningsbaseret og individuelt tilpasset hårpleje. Siden 1964 har det eksklusive mærke således ligget helt i front med højteknologiske pleje- og stylingprodukter udviklet af L’ORÉAL ADVANCED RESEARCH, og nu som dengang er de enkelte produktserier rettet direkte mod specifikke behov, for f.eks. øget fugttilførsel, pleje til svækket hår og aldersforandret hovedbund eller styrke og struktur til fint eller sensibelt hår. Med Kérastase kan du derfor få lige nøjagtigt dét, som netop dit hår behøver for at genvinde sin naturlige styrke og glans – både til det daglige skønhedsritual derhjemme og som del af en professionel behandling i salonen. Kérastase tilbyder 11 unikke produktlinjer, herunder en enkelt særligt til mænd.

Redken

I mere end 50 år har Redken været synonym med professionelle hårplejeprodukter baseret på den seneste forskning. Mærket blev grundlagt i 1960 af skuespillerinden Paula Kent og hendes frisør Jheri Redding ud fra et fælles ønske om at skabe produkter, der kunne pleje håret indefra og ikke blot camouflere slid og skader. I dag er Redken førende på sit felt, og leverer en lang række målrettede løsninger særligt udviklet til bl.a. skadet og svækket hår, tørt og groft hår, krøller eller fint, skandinavisk hår. Ud over de mange produkter, som kan anvendes hjemme, tilbyder Redken en række luksuriøse kurbehandlinger til hår og hovedbund, der foretages i salonen.

KEVIN MURPHY

Kevin Murphy er en serie eksklusive hårplejeprodukter opkaldt efter den australske stjerne-frisør af samme navn og udviklet til at opfylde professionelle hårstylisters behov for at kunne skræddersy den optimale behandling til hver enkelt kvinde. Ingredienserne i Kevin Murphys produkter kommer i videst mulige omfang fra bæredygtige producenter, og der satses fortrinsvis på rene æteriske olier og planteudtræk af lokal, økologisk oprindelse. Blandt hovedingredienserne er f.eks. den australske kakadue-blomme, der er rig på C-vitamin, som medvirker til at bevare hårets naturlige glans og elasticitet, og udtræk af den australske ørken-lime, der har et højt indhold af protein. Alle produkter fra Kevin Murphy indeholder hverken parabener eller sulfater.

MOROCCAN OIL

Hovedingrediensen i den populære hårplejeserie Morrocan Oil er den kostbare marokkanske argan-olie, der udvindes af kernerne i argan-træets frugter og op igennem historien har været kendt for sine unikke, plejende egenskaber. Olien er rig på bl.a. fedtsyrer og e-vitamin, som efterlader håret blankt, medgørligt og fuldt af liv, og desuden har en gavnlig effekt på hår, der er slidt, tørt eller farvebehandlet. Morrocan Oli er en komplet serie bestående af både shampoo, balsam og stylingprodukter, samt en effektivt plejende hårolie, som på rekordtid har fået kultstatus blandt skønheder som Selma Hayek, Renée Zellweger og Debra Messing og i dag hører til blandt seriens mest efterspurgte produkter. Alle produkter fra Moroccan Oil indeholder hverken alkohol, parabener eller petrokemikalier, og er ikke testet på dyr.

 

ingredien

Ingredien®

Ingredien® er en Svanemærket danskproduceret serie af hårpleje, af den kvalitet du normalt kender fra frisørens produktlinjer, men uden skadelige stoffer.

Ingredien® er med andre ord det sikre valg til dig, der ønsker at undgå unødige tilsætningsstoffer og parabener, men som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Svanemærkede produkter er din garanti for, at hverken din sundhed eller miljøet tager skade. Produkterne findes både med og uden parfume.

Mange af plejestofferne er økologisk certificerede efter Ecocert-systemet. Serien rummer både shampoos, conditioners, treatment-kure og stylingprodukter.