Balayage – en moderne og utrolig populær hårfarvningsteknik

Balayage er hårfarvningsteknikken til dig, der ønsker et naturligt look uden synlig udvoksning eller skarp overgang. Farveteknikken kan laves i flere farvekombinationer.

​OAK·S er beliggende i Hellerup og er velbesøgt af kunder i hele landet. Dog har vi især mange lokale kunder fra Gentofte, Østerbro og resten af København. 

Læn dig trygt tilbage i stolen og giv dit hår den bedste behandling

Når du vælger at få farvet dit hår i vores salon, kan du være sikker på, at både du og dit hår får den bedste behandling. Vi afsætter altid en time til hver kunde, så der er god tid til at snakke med dig omkring farvevalg og hårfarvningsteknik, og så der samtidig også er tid til, at du kan læne dig tilbage i frisørstolen og nyde din hårbehandling – uanset om du kun ønsker balayage, eller om du vil kombinere hårfarvningen med en klipning.

Vi er en frisørsalon, der går utroligt højt op i både kvaliteten af vores behandlinger og den gode service. Vi er, som en af få danske saloner, optaget i Intercoiffure, som er en international brancheorganisation, der samler verdenseliten inden for frisørbranchen. Det er et kvalitetsstempel, som vi hver dag sætter en stor ære i at leve op til ved blandt andet at tage os tid til hver enkelt kunde og ved løbende at søge ny inspiration. 

Book en tid til balayage og få et smukt farvespil i håret

Balayage er en af de mest populære hårfarvningsteknikker lige nu, og med denne teknik får du et utroligt smukt farvespil i dit hår. Vi tænker på miljøet, og vi anvender derfor så vidt muligt miljøvenlige produkter.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre om vores priser eller bestille en tid til balayage. Vi glæder os til at hjælpe dig med farvning af hår.

Følg os på de sociale medier​

På vores sociale medier kan du blandt andet læse vores seneste nyheder, følge med i vores arbejde i salonen, deltage i konkurrencer og se med, når vores dygtige frisører udfører deres arbejde.

Åbningstider

Mandag - tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag - torsdag

09.00 - 19.30

Fredag

09.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.