Hårfarvning, der passer til dit ansigt og dine ønsker

Drømmer du om fornyelse og forandring? Skal din udgroning have en opfriskning? Eller måske vil du bevare dit oprindelige naturlige look – så er det også muligt! Vi tilbyder hårfarvning med Inoa, henna og glossing. Inoa er en skånsom farve uden ammoniak, som opretholder hårets glans og kvalitet. Selvom det er et ammoniakfrit produkt, er det muligt at dække grå hår.

OAK·S er beliggende i Hellerup og er velbesøgt af kunder i hele landet. Dog har vi især mange lokale kunder fra Gentofte, Østerbro og resten af København.

Få kompetent rådgivning i forbindelse med hårfarvning

Vi har en meget høj faglig stolthed, og vi har meget stærke faglige traditioner. Det kommer blandt andet til udtryk i form af et højt kvalitetsniveau, der har sikret os optagelse i den internationale brancheorganisation Intercoiffure. Her er verdenseliten inden for frisørfaget samlet, og det er vi stolte af at være en del af, da man ikke selv kan søge om medlemskab, men skal indstilles til at blive optaget.

Vi går også langt for, at vores kunder får den helt rigtige og mest tilfredsstillende behandling. Vi sætter altid en hel time af til din behandling, uanset om du ønsker en hårfarvning eller en klipning. Det gør vi for at sikre, at vi har god tid til at gennemgå dine ønsker, og så vi samtidig også har tid til at rådgive dig omkring, hvilken hårfarve der vil passe til dit ansigt og det ønskede udtryk. 

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

​Vores priser afhænger af, hvilken hårfarvning du ønsker. Vi tilbyder blandt andet:

  • Balayage
  • ​Highlights
  • ​Striber i håret / reflekser i håret
  • ​Helfarve
  • Ombre / smokey hair
  • Face Framing (money piece)
  • Glossing​

Vi anvender så vidt muligt miljøvenlige produkter, og du er altid velkommen til at kontakte os for at booke en tid til professionel farvning af hår.

Følg os på de sociale medier​

På vores sociale medier kan du blandt andet læse vores seneste nyheder, følge med i vores arbejde i salonen, deltage i konkurrencer og se med, når vores dygtige frisører udfører deres arbejde.

Åbningstider

Mandag - tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag - torsdag

09.00 - 19.30

Fredag

09.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.