Skal du have lyse striber i håret? Lad os hjælpe dig

Vi har mange års erfaring med lyse striber

Overvejer du at få lavet lyse striber i dit hår? Hos OAK·S har vi mange års erfaring i at hjælpe vores kunder til den bedste behandling. Vi holder til i Hellerup og har gennem årene haft en masse glade kunder. Vi har også kunder, der kommer fra nærliggende områder som Gentofte og Østerbro. Det, mener vi, er et skulderklap til vores frisører.

Så om du er ny eller gammel kunde, så glæder vi os til at hjælpe dig med at få lavet lyse striber.

Hvorfor vælge OAK·S?

Vi kan komme med mange grunde til, at du skal vælge OAK·S, når du skal have lavet lyse striber i håret. Vores salon er blandt andet medlem af den anerkendte internationale brancheorganisation, INTERCOIFFURE, og vi er specialister inden for hårfarvning, herunder lyse striber.

I vores salon følger vi nøje med i tidens trends og tendenser, både fra Danmark og internationalt, så vi kan tilbyde de nyeste teknikker og stilarter. Vores høje faglige stolthed og stærke traditioner kommer til udtryk i vores service og kvalitet. Desuden lægger vi vægt på miljøet ved så vidt muligt at anvende miljøvenlige produkter i vores farvningsteknikker. Vi laver desuden også permanente krøller, extensions, balayage & meget mere!

Book en tid og giv dit hår nyt liv med lyse striber

Kunne du tænke dig at få lavet lyse striber af en af vores dygtige frisører? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine ønsker. Du er også mere end velkommen til at booke en tid via vores bookingsystem her på siden.

Vi glæder os til at se dig.

Følg os på de sociale medier​

På vores sociale medier kan du blandt andet læse vores seneste nyheder, følge med i vores arbejde i salonen, deltage i konkurrencer og se med, når vores dygtige frisører udfører deres arbejde.

Åbningstider

Mandag - tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag - torsdag

09.00 - 19.30

Fredag

09.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.