Hairtalk extensions påsat at dygtige frisører

Drømmer du om at få længere hår?

Kunne du tænke dig at få længere hår ved hjælp af hair extensions, og leder du i den forbindelse efter en dygtig frisør, der kan sikre dig et flot og naturligt resultat? Så er du kommet til det rette sted. Hos OAK·S hjælper vi dig gerne.

Vi tilbyder Hairtalk extensions, som vi påsætter i vores salon, der er beliggende i Hellerup. Vi har således en central beliggenhed, uanset om du for eksempel kommer fra Gentofte, Østerbro eller et andet nærliggende område.

Hair extensions – hvad skal man vælge?

Der findes i dag mange forskellige typer hair extensions, herunder både clip on extensions og extensions med tapesystem. Vi anvender Hairtalk, der har udviklet et særligt tapesystem, som ikke må hverken forveksles eller sammenlignes med det gamle tapesystem, som du måske har hørt om eller stiftet bekendtskab med.

Vores extensions er af indisk tempelhår af fineste kvalitet, og håret er specielt udvalgt til det skandinaviske marked. Derfor blender det sig helt naturligt med den fine hårstruktur, som du formentlig selv har.​

Håret fra Hairtalk er 100 % remy-hår, hvilket betyder, at alle hårstrå er vendt i den samme retning. Håret er ikke overfladebehandlet, og alle skællag er bevaret. Du får med andre ord nogle meget naturlige hair extensions, der hurtigt vil blive en integreret del af dit eget hår.

Kontakt os for information om priser eller book en tid online

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker information om vores priser på hair extensions, eller hvis du har nogle spørgsmål. Ønsker du at booke en tid hos os, kan du nemt gøre dette online via vores bookingsystem.

Følg os på de sociale medier​

På vores sociale medier kan du blandt andet læse vores seneste nyheder, følge med i vores arbejde i salonen, deltage i konkurrencer og se med, når vores dygtige frisører udfører deres arbejde.

Åbningstider

Mandag - tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag - torsdag

09.00 - 19.30

Fredag

09.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.