Giv dit hår ekstra fylde med permanente krøller

Lad vores dygtige frisører forkæle dig og dit hår

Drømmer du om et hår med naturlige permanente krøller? Hos OAK·S i Hellerup er vi specialister i at skabe netop dette. Vores erfarne frisører sikrer, at du går fra salonen med et resultat, der både ser flot og naturligt ud.

Vores salon er centralt placeret, hvilket gør det nemt for dig at besøge os, hvad enten du kommer fra Gentofte, Østerbro eller andre nærliggende områder. Lad os forvandle dit hår og give det et flot og naturligt look. Vi laver desuden også lyse striber, extensions og meget mere!

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå drømmelooket.

Hvor lang tid holder permanente krøller?

Holdbarheden af permanente krøller er afhængig af flere faktorer. Det kommer meget an på hårets struktur, og hvor godt man passer på håret, efter man har fået det lavet. Over tid vil krøllerne gradvist blive mindre definerede, og nyt hår vil vokse ud uden krøl. Det er derfor vigtigt at følge vores råd om pleje og vedligeholdelse for at forlænge holdbarheden af de permanente krøller.

Vi plejer at sige, at man kan forvente, vores behandlinger holder i minimum tre måneder og op til et halvt år, hvis der passes godt på det efterfølgende. Vi står selvfølgelig klar med gode råd til den efterfølgende hårpleje til præcis dit hår, når du får lavet permanente krøller hos os.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at få et flot og fyldigt hår

Ønsker du et fyldigt hår med smukke permanente krøller? Vi kan sikre dig et imponerende resultat. Kontakt OAK·S i dag og lad os i fællesskab finde ud af, hvilken type krøller, der klæder dig og dit ansigt. Ring til vores salon for at bestille en tid eller reserver en tid online via vores bookingsystem.​

Følg os på de sociale medier​

På vores sociale medier kan du blandt andet læse vores seneste nyheder, følge med i vores arbejde i salonen, deltage i konkurrencer og se med, når vores dygtige frisører udfører deres arbejde.

Åbningstider

Mandag - tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag - torsdag

09.00 - 19.30

Fredag

09.00 - 18.00

Lørdag

08.00 - 16.00

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.